گفتم که بدون قرآن نمی شه یه برنامه درست و حسابی داشت ، به همون دلیلی که یه بنا بدون شاقول نمی تونه یه دیوار درست و حسابی بالا ببره !
تو قرآن کلیات یه زندگی سعادتمندانه رو به ما معرفی کرده .پس باید باهاش طرح رفتقت بریزیم تا بتونیم ازش بهره مند بشیم .
قرآن کتاب زندگی و دستورالعمل هر انسان و قانونی در تمام مراحل زندگی اون هست . باید با این کتاب آسمونی خوب آشنا بشیم و تو برنامههای زندگیمون به کارش بندیم:«کتاب انزلناه الیک لتخرج الناس من الظلمات الى النور باذن ربهم الى صراط العزیز الحمید؛ (ابراهیم/ 1) این کتابى است که بر تو نازل نمودیم تا مردم را به فرمان پروردگارشان از تاریکىها به روشنایى (ایمان، عدل و آگاهى) ببرى .
به این داستان قشنگ توجه کنید :
حارث همدانى مىگوید: وارد مسجد شدم، گروهى را دیدم که دور هم نشسته در مسائل مختلف به بحث، مجادله و گفت و گوهاى بىفایده پرداختهاند. سپس به حضور امیرمؤمنان بار یافتم و جریان را به سمع وى رسانیدم . آن حضرت فرمود: «واقعاً به چنین کاری مشغولند !؟» گفتم: آرى.
آن گاه على فرمود: «حارث! من از رسول خدا شنیدم که فرمود: دیرى نپاید که فتنهها بر پا گردد. من عرضه داشتم یا رسول اللَّه! راه رهایى از این فتنهها چیست؟ فرمود: قرآن کتاب خدا، کتابى که راه حل اختلافات و کشمکشهاى شما در آن است، کتابى که مىتواند حق و باطل را به آسانى از هم جدا و روشن سازد حقیقتى که هزل و شوخى به آن راه ندارد، کتابى که هر جبار و ستمگرى آن را به دور اندازد، خداوند کمر او را مىشکند و بر خاک مذلت و هلاکتش مىنشاند و هر کس هدایت را در غیر آن بجوید به ضلالت و گمراهى مىافتد. آن همان ریسمان محکم الهى است که ارتباط انسان با خدایش بدان بسته است و آن همان کتاب حکمتآمیز و راه مستقیم است و آن همان کتابى است که امیال و هوسهاى بشرى و دست اهریمنان، نمىتواند او را تغییر دهد.
در اثر همان کتاب است که زبانها از اشتباه مصون مانده، گفت و گوهاى باطل و بىفایده پایان مىپذیرد. دانشمندان از خواندن و تفکر در آن سیر نمىشوند. با گذشت اعصار و قرون، کهنه و فرسوده نخواهد شد، کتابى که عجایب و مزایاى آن بىپایان است. این قرآن همان گفتار است که وقتى جنیّان آن را شنیدند دلباخته آن گردیدند و بىاختیار گفتند: «انا سمعنا قرآناً عجباً، یهدى الى الرشد فآمنا به»؛ یعنى ما قرآن اعجاب انگیزى مىشنویم که به سوى سعادت رهبرى مىکند.
هر کس با قرآن سخن بگوید گفتارش درست خواهد بود و هر کس طبق آن حکومت و قضاوت کند، به عدالت قضاوت نموده است و هر کس عمل خود را با آن تطبیق کند به اجر و پاداش نیکخواهد رسید، هر کس مردم را به سوى آن دعوت نماید، به راه راست و مستقیمى هدایت نموده است.»
آن گاه على خطاب به من فرمود: این حدیث را از من به یادگار بگیر!
(بحارالانوار، ج7 ، ص 9)
بازدید دیروز: 12
کل بازدید :73161
کسی که فکر می کنه راه سعادت تو قرآنه و سر آغاز مشکلات ما ،فاصله گرفتن از این کتاب آسمونیه ، حتی دوری از اهل بیت (ع ) هم در نفهمیدن قرآنه . من دوست دارم به قرآن نزدیک تر بشم ...